Varenie zo zvyškov – stop plytvaniu jedlom

Varenie zo zvyškov – stop plytvaniu jedlom

Priemerný Európan vyhodí ročne do koša 179 kilogramov potravín. V koši tak skončí nielen veľa peňazí, ale aj surovín, ktoré by sa dali sekundárne spracovať.

Áno, súhlasíme, niekoľkokrát spracovaná potravina nemá až takú výživovú hodnotu ako jedlo čerstvé, každopádne Vás viac obohatí a kvalitnejšie zasýti ako polotovary plné konzervačných látok.

Pre zastúpenie Európskej komisie na Slovensku sme natočili pár krátkych videí o tom, ako efektívne zúžitkovať zvyšky v kuchyni. Žiadna veda, ani svetový objav, skôr zábava a niečo na inšpiráciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *