Recepty

Krásny, voňavý, chrumkavý kváskový chlieb – ako na to?

Na prípravu kváskového chleba nevyhnutne potrebujeme kvalitný a čerstvý kvások. Pozor, kvások nie je droždie, ani kvasnice. Kvások je v podstate prirodzene a riadeným spôsobom skvasená ražná múka. A takýto chlebík je neskutočne voňavý, chutný a zdravý. Obsahuje živé kultúry, ktoré pomáhajú napríklad pri častej konzumácií riešiť aj dlhodobé zažívacie problémy.

1

Chrumkavá karfiolová pizza bez lepku

Kto nemá rád dobrú pizzu, nech zdvihne ruku! Mrazená pizza, neapolská či špaldová, bezlepková aj karfiolová – je ich neúrekom, každý máme svoj vlastný štýl a preferencie. Ale ktorá je tá naj? Nám sa veľmi osvedčil tento recept, ktorým nepohrdne žiaden pizza milovník. A navyše je úplne bez lepku, voňavá, chrumkavá a presne podľa vášho želania.

11231212_1084503438226347_3070293612241946264_o